pieseariston.ro Lista categorii Vane cu 3 cai / Vane gaz Vane de gaz Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROGENUS PLUS

Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROGENUS PLUS

Cod produs:65100516 | 
x
  • Poza Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROGENUS PLUS. Poza 8616
  • Poza Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROTEC
  • Poza Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROTEC
  • Poza Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROTEC

Pret: 672.00  lei cu TVA / buc
Rate TBI de la 82.50 lei/luna
Comanda telefonic: 0755.147.230
Informatii - Client

Transport si retur

x Transport si retur produse comandate pe pieseariston.ro

Informatii despre modalitatea de livrare plata si retur a produselor comandate de pe pieseariston.ro


Citeste mai mult

Ce este verificarea tehnica periodica?

x De ce este nevoie de verificarea tehnica periodica a centralei?

Centrala termica este esentiala pentru a va asigura confortul termic in sezonul rece dar si in sezonul cald atunci cand aceasta functioneaza numai pe apa calda. Toti  cei care au o centrala termica instalata sunt obligati, prin lege, să realizeze o data la doi ani verificarea tehnica periodica (VTP) a acesteia, proces ce trebuie asigurat de catre o firma autorizata ISCIR. Verificarea tehnica periodica cuprinde toate verificarile obligatorii pentru a confirma ca centrala termica functioneaza in parametrii indicati de producator.

 


Citeste mai mult

Achizitie publica SICAP

x Achizitie publica prin SICAP produse comandate pe pieseariston.ro

Toate produsele din portofoliul nostru pot fi achizitionate urmand procedurile sistemului electronic de achizitii publice SICAP - SEAP. 


Citeste mai mult
Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROGENUS PLUS
 
Acoperire nationala
x
Acoperire nationala

Pieseariston.ro in parteneriat cu firmele de curierat livreaza acest produs pe tot teritoriul tarii.

Informatii legate de conditiile de transport, timpul de livrare si eventualele costuri de transport se regasesc in pagina produsului in zona facilitatilor sau consultand termenii si conditiile din site si vor fi comunicate de catre consuntantii nostrii de vanzari in momentul confirmarii comenzii telefonice.

In cazul comenzilor online costul de transport afisat in cosul de cumparaturi este strict pentru zona zero a curierului. Livrarile in afara zonei zero a curierului vor genera un cost suplimentar de transport ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Model centrala  
MICROGENUS PLUS 24 MFFI
MICROGENUS PLUS 28 MFFI
MICROGENUS PLUS 31 MFFI
TX 23 MFFI
UNO 24 MI/MFFI
Putere centrala termica  
23 Kw
24 Kw
28 Kw
31 Kw
Tiraj centrala termica  
Fortat
Combustibil folosit  
Gaz
 

Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROGENUS PLUS

Denumire originala produs : VALVOLA GAS SIT 845 SIGMA ATTACO 3/4M

Model centrala termica compatibila cu acest produs :

  • Ariston UNO 24 mi/mffi
  • Ariston MICROGENUS PLUS 24 / 28 / 31 MFFI
  • Ariston TX 23 MFFI

* Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Conform normelor ISCIR, orice interventie asupra centralei termice se poate realiza numai de catre o firma autorizata in vederea intretinerii, reparatiilor si verificarilor. Realizarea montajului de catre persoane sau firme neautorizate, se efectueaza pe propria raspundere, firma noastra fiind exonerata de orice obligatie. Nerespectarea regulilor de montaj conform specificatiior producatorului duce obligatoriu la pierderea garantiei.

Conditia pentru acordarea garantiei pieselor de schimb este aceea ca interventia si montajul sa se realizeze de o firma agreata de catre producator dar avand si autorizatie ISCIR.

Pentru siguranta dumneavoastra si pentru a beneficia de garantie, societatea noastra vinde piese de schimb cu montaj(pretul manoperei nu este inclus in pretul piesei de schimb) in zona sa de competenta (Bucuresti-Ilfov). Pentru clientii din afara zonei de competenta recomandam ca dupa ce achizitionati aceste piese de schimb sa contactati un centru de service autorizat pentru montajul acestora.

Alti clienti au mai comandat si:

Comentarii Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROGENUS PLUS
Adauga comentariul tau

Completati campurile marcate!

 
pieseariston.ro piese de schimb pentru centrale termice Ariston la cel mai bun pret. Cumpara piese de schimb Ariston de la un centru autorizat Ariston. 0755.147.230 Email: comenzi@reparatiicentrale.ro
RON 14.00 - 17900.00
Str Rezervelor nr 19, ap 1, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Vane cu 3 cai / Vane gaz Vane de gaz Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROGENUS PLUS Vana de gaz centrale termice Ariston UNO si MICROGENUS PLUS
x